BiH

Konaković o smrti djevojčice Džene: Još jednom je nakaradni sistem zakazao

Malena Džena, čija sudbina je potresla cijelu Bosnu i Hercegovinu, preminula je. Ovu vijest potvrdio je preko Facebook profila njen otac Muris Gadžun.

Elmedin Konaković - Pressmedia.ba

“Naša draga i nikad zaboravljena Džena je otišla na bolji svijet. Da ti dragi Allah podari lijepi džennet. Amin”, napisao je Muris.

Predsjednik Naroda i pravde, Elmedin Konaković na svom Facebook profilu oglasio se nakon što je ova tužna vijest obišla državu.

“Još je jedan nedužan život ugašen. Još je jednom ovaj nakaradni sistem zakazao.

Nemar pojedinaca, loša oprema, dozvole za rad. Informacije koje saznajemo zvuče zastrašujuće. Ništa ne može vratiti malenu Dženu roditeljima i porodici, a tugu im niko ne može ublažiti.

Molim dragog Boga da njihovu bol olakša. Krivce moramo pronaći i adekvatno sankcionisati, to mora biti obaveza svakog odgovornog pojedinca i institucije”, napisao je Konaković. prneosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh