BiH

SLADIĆ PROGNOZIRA: “Došao je taj dio godine koji najmanje volim…”

Kako je najavljeno, i sutra nas očekuje pretežno oblačno vrijeme.

Nedim Sladić- novi.ba

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove sa maglom i niskim oblacima. Nešto manje oblačnosti i sunčanije očekuje se na jugu. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka većinom između 7 i 13, na jugu zemlje od 16 do 20 stepeni, prenosi Novi.

I narednih dana, prema prognozama popularnog bh. meteorologa Nedima Sladića, nas očekuje magla.

“Došao je taj dio godine koji najmanje volim. Jer, nema mi ništa mrže nego prognozirati gdje će se magla i niska naoblaka dugotrajnije zadržati”, napisao je na svom Facebook profilu Nedim Sladić.

Kako je najavljeno, i sutra nas očekuje pretežno oblačno vrijeme. Po kotlinama i uz riječne tokove moguća je magla ili niska oblačnost. Nešto manje oblačnosti i sunčanije očekuje se u Hercegovini. Vjetar slab sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 2 i 7, na jugu zemlje od 9 do 13, a najviša dnevna temperatura zraka većinom između 9 i 15, na jugu zemlje do 19 stepeni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh