BiH

DRUŠTVENE MREŽE GORE: Dodikov savjetnik brutalno izvrijeđao bivšeg predsjednika Srbije, spominjao i Komšića…

Milan Tegeltija, savjetnik člana Predsjedništva BiH Milorada Dodika, ponovo je na društvenim mrežama uzburkao strasti.

Tegeltija je u komentaru na Twitteru napao bivšeg predsjednika Srbije Borisa Tadića, a nije propustio priliku da spomene ni predsjedavajućeg Predsjedništva BiH Željka Komšića.

– U Vučićevoj Srbiji se ne hapse oni koji prave murale ratnim zločincima i slave ih, već oni koji izražavaju opravdani bunt protiv toga. Podrška Aidi Ćorović i svima koji imaju hrabrosti da se suprotstave režimu koji slavi zločine, poručio je Boris Tadić.

Nije dugo trebalo čekati na odgovor Dodikovog savjetnika.

– Ovaj čovjek bio je predsjednik Srbije. Kako smo ga preživjeli, ne znam, biće da smo stvarno neuništiv narod. To je kao daje Jaser Arafat bio predsjednik Izraela, poručio je Milan Tegeltija.

Tegeltija je nešto ranije komentirao i proteste u Beogradu.

– Dok Komšić u Sarajevu jeftinim trikovima kupuje glasove prosječnih Bošnjaka, u Beogradu bi anti-Srbi da uređuju Srbiju i Beograd po svom ukusu. Ono što ih spaja je broj Srba koji podržava beogradske anti-Srbe i broj Hrvata koji podržava Komšića, ali i jednak broj Bošnjaka koji podržava u njega i njih, poručio je Tegeltija.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh