BiH

Dodik stigao na sastanak sa Erdoganom

Milorad Dodik, član Predsjedništva Bosne i Hercegovine, danas je u Turskoj kako bi razgovarao sa predsjednikom ove zemlje, Recepom Tayyipom Erdoganom. Njihov sastanak je upravo počeo u predsjedničkoj palati u Ankari, a Dodik je jučer izjavio da će s Erdoganom razgovarati o situaciji u BiH i da vjeruje da će on imati razumijevanja.

Milorad Recep Tayip Erdoan - N1

Podsjećamo, Dodik je jučer izjavio i to da su informacije koje je predsjednik Turske do sada dobivao bile jednostrane.

“Informacije koje je Erdogan do sada dobijao su bile jednostrane. Želim da mu objasnim da ga smatram velikim liderom, jedne velike nacije i smatram da je prirodno zainteresovan za podršku i pomoć Bošnjacima, ali sam isto uvjeren u nekoliko kontakata koje sam s njim imao da je čovjek koji ne želi da radi ništa na teret drugih naroda u BiH i da vidim prostor da možemo razgovarati na tu temu“, izjavio je Dodik. prneosi “n1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh