BiH

Drama kod restorana Brajlović, cijeli objekt je pod vodom

Kiša koja je padala tokom noći napravila je velike probleme u Kantonu Sarajevo. Najteža situacije je na Ilidži, gdje je rijeka Željeznica poplavila objekte uz samu obalu.

Poplave - Radiosarajevo.ba

Poplavljeni su ugostiteljskih objekti uz rijeku, materijalna šteta je velika, prenosi Radio Sarajevo.

Najteža je situacija kod poznatog restorana Brajlović. Kompletan objekt je pod vodom.

Poplavljene su brojne saobraćajnice u Sarajevu. Mnoga naselja su pod vodom i bez struje.

Iz Butmira stiže apel za pomoć.

“Molim vas za pomoć! Neka neko izađe na teren, u Butmiru se izlila voda potok Tilava. Kuće sve sa podrumima su pod vodom. Ljudi nemaju grijanje, nemaju ni struju”; napisala je čitateljka Lejla B.

U Sarajevu je primjetno i povećanje vodostaja rijeke Miljacke. Kod mosta Ćumurija je alarmantno stanje, piše Radio Sarajevo.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh