BiH

Navijači iz Teslića napali Banjalučane i policajce, nanijeli im povrede

Policijski službenici Policijske uprave Banjaluka zajedno sa Jedinicom žandarmerije MUP-a RS, lišili su slobode više navijača iz Teslića.

policija rS - N1

Navijači iz Teslića su danas oko 13,45 sati, nenajavljeno došli na stadion u ulici Omladinska u Banjaluci i fizički napali dva građanina.

Potom su prilikom odlaska sa stadiona fizički napali dva policijska službenika PU Banjaluka i jednog policijskog službenika Jedinice žandarmerije koji su zadobili tjelesne povrede. Dva građanina i policijski službenici su zbog zadobijenih povreda zatražili ljekarsku pomoć u Službi hitne medicinske pomoći Banjaluka, navedeno je u saopćenju MUP-a RS.

Navijači lišeni slobode nalaze se u službenim prostorijama PU Banjaluka, dok su ostali uz pratnju policijskih službenika napustili Grad Banjaluku i uputili se prema Tesliću. prneosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh