BiH

Begić: Pozivam Đajića da opozove Stanivukovića

Begiću je ovo drugi put da je pozvao na opoziv Stanivuković, saopštio je PDP

Ivan Begić - Avaz

Pozivam predsjednika Gradskog odbora SNSD-a Banja Luka da bude dosljedan u svojoj izjavi da će opozvati gradonačelnika Banja Luke. Gospodine Đajiću, procedura vam je jednostavna, te vas molim kao čovjeka i političara da u skladu sa članom 64. Statuta grada Banjaluka pokrenete već sutra proceduru za opoziv gradonačelnika Banja Luke, rekao je odbornik PDP-a u Skupštini grada Banja Luka Ivan Begić.

Begiću je ovo drugi put da je pozvao na opoziv Stanivuković, saopštio je PDP.

– I svaki put kad to predstave kao mogućnost, ja ću ih pozvati da to zaista i urade, iskoriste demokratsko i parlamentarno pravo, pa opozovu gradonačelnika. U tom slučaju, onog dana kada pokrenu proceduru za opoziv nestaće sa političkog neba Banjaluke, a ako opoziv ne prođe – valjda znaju šta Zakon dalje predviđa – zaključuje Begić. prneosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh