BiH

Nešić: “Jasno večeras poručujemo – dosta je!”

Nenad Nešić, predsjednik Demokratskog narodnog saveza (DNS), također je stao na binu ispred okupljenih građana u Banjoj Luci.

Nenad Nešić - Avaz.ba

– Režimska fabrika laži, a vi znate ko je to, RTRS, ubjeđivat će da nas nije bilo dovoljno da nas je bilo malo. A mi večeras jasno kažemo: “Dosta je”. RS nije njihova ni naša, već je i njihova i naša. Ona mora biti majka sviju nas, a ne samo jednog sina, a vi znate kako se zove taj sin – rekao je Nešić, piše Avaz.

Poručio je da oni na vlasti kradu na svemu, pa i na kisiku, koji život znači.

– To je ono što je svrha njihove vlasti. Mi u oktobru 2022. godine idemo da pobijedimo, ali nećemo da pobjedimo ni za Draška, ni za Nenada, ni za Milana, ni za Mirka, nego za srpski narod. Ako budemo kao oni nemojte nas trpiti ni godinu. RS nema pravo da trpi više – kazao je, između ostalog, Nešić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh