BiH

Drašku Stanivukoviću stigla nova prijetnja, Igor Dodik negira da je on poslao poruku

Gradonačelnik Banje Luke Draško Stanivuković objavio je na Twitteru novu prijeteću poruku koju je dobio sinoć, ovaj put od Igora Dodika.

Draško Stanivuković - sreenshot

Stanivuković je na Twitteru objavio screenshot SMS poruke koja mu je stigla nakon gostovanja na BN televiziji te napisao: “Ovu poruku sam dobio upravo. Odmah ću u policiju, prijaviti”.

Osoba koja je Stanivukoviću poslala poruku je očito već bila upisana u njegov telefonski imenik kao Igor Dodik, no Stanivuković nije ulazio u detalje o kojem Igoru se radi. prenosi “Klix“.

Na ovo je jutros reagovao i Igor Dodik, sin lidera SNSD-a, koji je odbacio bilo kakve poveznice s njim.

“Ovo naravno nisam ja napisao i to je barem lako provjeriti. Osuđujem bilo kakve prijetnje bilo kome, ali se ne mogu oteti utisku da moram biti uvučen u njihove igre u kojim je jedini cilj podizanje tenzija i sluđivanje naroda.”

Kao što je već poznato, Stanivuković je odavno u “online sukobu” s Goricom, kćerkom Milorada Dodika i Igorovom sestrom.
Podsjetimo da su prije nekoliko dana Stanivukoviću prijetili smrću, kada je dobio poruku od izvjesnog Danila Đukića uz fotografiju pištolja. Đukić je brzom reakcijom policije uhapšen.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh