BiH

PRAVA DAMA, OVO JE SUPRUGA MILORADA DODIKA: EVO KAKO IZGLEDA

Snježana ne voli da se eksponira u javnosti i to nije nikakva lažna skromnost. Ona je jednostavno takav tip. Tačno zna šta želi i tako život organizuje. Veoma je mudra, razborita i natprosječno pametna.

Milorad Dodik - Danas.rs

Život je posvetila djeci i porodici. Nimalo se nije promijenila, ni uobrazila.

Da li je u pitanju sindrom balkanskih žena koje ne vole da se eksponiraju u javnosti, ili želja prvog čovjeka SNSD-a, da zaštiti svoju ljepšu polovinu, bilo kako bilo rijetke su prilike, a još rijeđe fotografije, na kojima se Milorad Dodik pojavljuje u paru sa svojom boljom polovinom.

Supruga člana Predsjedništva BiH, Snježana Dodik, kao i većina žena srpskih političara, ne voli da se eksponira u medijima. Oni koji je poznaju kažu da politiku nastoji da drži daleko od kuće i ne voli da se miješa u muževljeve poslove.

Prva komšinica porodice Dodik iz Bakinaca za medije je jednom prilikom izjavila:

”Snježana ne voli da se eksponira u javnosti i to nije nikakva lažna skromnost. Ona je jednostavno takav tip. Tačno zna šta želi i tako život organizuje. Veoma je mudra, razborita i natprosječno pametna. Život je posvetila djeci i porodici. Nimalo se nije promijenila, ni uobrazila.”

Za Snježanu Dodik još tvrde da je jednostavna i preskromna, ali i vrlo mudra žena. Upućeni tvrde da, iako daleko od suprugovog kabineta, Snježana ima potpuni uvid u suprugov odnos prema saradnicima.

Milorad Dodiki Snježana – Novi

Da mnogo voli svog supruga dokazuje i gest koji je učinila za njegov rođendan.

Daleko od očiju javnosti održano je prije par godina rođendansko slavlje u hotelu, koji se nalazi u Aleksandrovcu.

Snježana Dodik je zajedno s kćerkom došla na ideju da angažuje pjevačicu Zoranu Pavić kako bi svom mužu čestitala rođendan pjesmom “Ne dam ti da ostariš”.

”Snježana je sve organizovala, a kada je pjevačica zapjevala pomenutu pjesmu, par je zaplesao, na oduševljenje svih prisutnih”, pisali su tom prilikom mediji, a zabilježili su i da je uvijek hladan i rezervisan Milorad Dodik bio dirnut gestom svoje supruge. prneosi 2Novi


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh