BiH

Direktor UKC Banja Luka Vlado Đajić Benjaminu Karić nazvao muslimankom iz Sarajeva

Direktor Kliničkog centra Republike Srpske Vlado Đajić sinoć se obratio rukovodstvu i članovima Stranke nezavisnih socijaldemokrata (SNSD) na skupu u hotelu Grand u Drakuliću.

Vlado Đajić - N1

Tim povodom, Đajić se osvrnuo na rad gradonačelnika Banjaluke Draška Stanivukovića za kojeg je rekao da je propali student ekonomije koji ne zna ništa o budžetu.

„Izabrali smo gradonačelnika, nažalost nemamo gradonačelnika. Čuli ste i sinoć! On priča o budžetu o parama, propali student ekonomije koji o tome ne zna ništa. Dokazao je to i sinoć. Toliku površnost i neznanje da je sramota. Rekao sam da je ta osoba odustala od svega. Bio je odbornik pa odustao. Bio je poslanik pa odustao. Borio se za „Pravdu za Davida“ pa odustao. Izabran za gradonačelnika i odustao“, poručio je Đajić.

Direktor UKC-a je dodao da postoji veliki strah, jer smatra da će Draško Stanivuković poželjeti da bude predsjednik Republike Srpske, piše insajder.in.

„Ono što je veliki strah, vidjeli ste da ta osoba želi da bude i predsjednik Republike Srpske. Pa šta vi mislite ako dođemo u zabunu i damo mu glasove, pa on će odustati i od Republike Srpske! Šta ćemo onda?“, upitao je Đajić.

Tokom svog govora, okupljene u Drakuliću je upoznao sa svojim stavom da je Stanivuković odustao od onoga na šta se najviše pozivao i dobio glasova.

Odustao je od svog strica koji je poginuo na ratištu. Imao sam prilike kao poslanik da slušam 50 puta. „Moj stric se borio, moj stric se borio“. Odustao je od njega kada je došla muslimanka iz Sarajeva, gradonačelnica. On je sklonio srpsku zastavu!“, naglasio je Đajić.

Direktor Kliničkog centra ističe da je značajno za građane što je na čelu Republike Srpske rukovodstvo predvođeno SNSD-om.

„Ono što je bitno, a uvjeren sam kao direktor Kliničkog centra. Neprocijenjivo je za vas i vašu djecu što imamo vladu i rukovodstvo u Republici Srpskoj. Sada u pandemiji, 100 miliona je rukovodstvo RS dalo zdravstvenim ustanovama. Kad je to Sarajevo dalo? Svaki dan su me zvali i predsjednica i premijer sa pitanjima šta treba? Kakvo je stanje? Kad sam rekao da treba pet miliona ili 10 miliona za respiratore, rekao sam nabavljajte ne pitajte. Ja im se još jednom zahvaljujem jer sve što su uradili, uradili su za sve nas“, zaključio je Đajić. prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh