BiH

SEBIJA IZETBEGOVIĆ OBJAVILA DVIJE FOTOGRAFIJE SA SVADBE: “PONOSNA MAJKA”

Direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu prof. dr. Sebija Izetbegović na svom Facebook profilu objavila je dvije fotografije sa vjenčanja i svadbe svoje kćerke Jasmine i njenog izabranika Ćamila Humačkića.

Sebija Izetbegović - Slobodna-bosna

Supruga lidera SDA, Bakira Izetbegovića, od svadbe koja je održana prošlog petka u Sarajevu nije se javno oglašavala, a ovaj put samo je uz emotikon srca objavila dvije fotografije.

Izetbegović je nakon objavljivanja fotografija dobila brojne pozitivne komentare, a mnogi joj čestitali i poželjeli sve najljepše mladencima, piše Hayat.

Neki su napisali da su oni ponos Bosne i Hercegovine, ponosna majka, imate najljepšu malu princezu, samo su neki od komentara među kojima prednjače čestitke.

Podsjećamo, prošlog petka u Begovoj džamiji u Sarajevu održano je šerijatsko vjenčanje Jasmine i Ćamila, a svadba i građansko vjenčanje je održano u hotelu Evropa.

Svjedok na vjenčanju bio je predsjednik Turske Recep Tayyip Erdogan.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh