BiH

NJEGA JE VOLJELA PRIJE ĆAMILA: Ovo je bivši zaručnik Bakirove kćerke Jasmine

Kćerka predsjednika SDA Bakira Izetbegovića, Jasmina, danas se udala za osam godina mlađeg biznismena, Ćamila Humačkića.

Jasmina Izetbegović

Kćerka predsjednika SDA Bakira Izetbegovića, Jasmina, danas se udala za osam godina mlađeg biznismena, Ćamila Humačkića.

A prije samo dvije godine je odijeknula vijest o tome kako se zaručila, ali tada ipak za drugog muškarca.

Naime, riječ je o Adnanu Ceriću CeriXu, što je pseudonim pod kojim je poznat na YouTubeu, a on je tog dana proslavio svoj 33. rođendan i iskoristio priliku da u krugu porodice i prijatelja zaprosi svoju djevojku Jasminu Izetbegović.

Ona tada nije krila oduševljenje, a momenti prosidbe iz jednog restorana objavljeni su na Instagramu.

Ljubav nije dugo potrajala, a raskid je potvrdila Jasmina prošle godine kada se oglasila na Facebooku i napisala:

Ne smatram sebe medijskom ličnošću, već prilično privatnom osobom. Iz navedenih razloga sam do sada šutjela na povremene medijske ispade čak i kad su plasirali čudesne izmišljotine (jednom su mi izmislili čitavog nepostojećeg supruga i dijete).

Moje dosadašnje odbijanje da komentarišem maliciozne laži, tračeve i budalaštine, kao i da se zamaram tužbama, je možda i ohrabrilo zlobnike da nastave sa svojim diletantskim piskaranjem raznih neistina. S obzirom na današnje rapidno širenje vijesti o imenovanju Adnana Cerića na neku funkciju te povezivanja tog imenovanja sa mnom i mojom porodicom, nevoljko prekidam šutnju o svom privatnom životu da obavijestim dušebrižnike da Adnan i ja već nekoliko mjeseci nismo zajedno“, napisala je Izetbegović na svom Facebook profilu, prenosi “Novi“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh