BiH

Nastavlja se nestabilno vrijeme, evo gdje će najviše padati kiše

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15

Kišno vrijeme - Twitter

U Bosni i Hercegovini danas umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Lokalni pljuskovi su mogući u Hercegovini, centralnim i istočnim područjima Bosne.

Vjetar slab, u Bosni sjevernog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini vjetar jugozapadnog smjera, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje do 18 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 22 i 28 stepeni.

U petak u Bosni i Hercegovini pretežno oblačno sa kišom i pljuskovima. Vjetar slab, u Bosni sjevernog i sjeveroistočnog smjera, a u Hercegovini južnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 10 i 15, na jugu zemlje 18 stepeni. prenosi Avaz

Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 22 stepena, na jugu zemlje od 25 do 28 stepeni.

U subotu oblačno vrijeme sa kišom i pljuskovima. p


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh