BiH

Gorica Dodik žestoko odgovorila Stanivukoviću: „Za razliku od tebe, ja se ne slikam sa kriminalcima, narkodilerima, starletama”

Da znaš nešto, ne bi zdravstvenog inspektora vezivao za imovinska pitanja. Za razliku od tebe, ja se ne slikam i ne družim sa kriminalcima, narkodilerima, starletama i rijaliti učesnicama.

Gorica Dodik - Screenshot

To je poručila Gorica Dodik, kćerka Milorada Dodika i vlasnica banjalučkog restorana „Agape“ u odgovoru na sinoćne prozivke gradonačelnika Banje Luke, Draška Stanivukovića.

Podsjećamo, on je objavio fotografiju sa stranačkog skupa SNSD na Kozari, na kojoj se u društvu Gorice Dodik i poslanika u PS BiH, Sanje Vulić, nalazi glavna zdravstvena inspektorica RS-a Milica Matijević, koja je svojevremeno kontrolisala rad restorana u vrijeme pandemije, navodi “Srpska Info“.

S druge strane, Gorica Dodik se nije mnogo bavila prisustvom inspektorice na Mrakovici, nego je kopala po gradonačelnikovoj prošlosti.

– Sad bih ja trebala objašnjavati slike, pravo i pravdu, iz ugla Draška, koji se još uvijek muči kako mene kriminalizovati, a da mu to ne ostane samo na slikanju – poručila je između ostalog Gorica, uz fotografije Stanivukovića sa žestokim momcima među kojima su i zloglasna braća Ćulum iz Sanskog Mosta, piše Srpskainfo.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh