BiH

Sutra nam stiže kiša, ali samo u nekim dijelovima zemlje

U Bosni i Hercegovini danas je bilo vedro.

Kišno vrijeme - Pinterest.com

Temperature zraka u 14 sati: Bjelašnica 15, Ivan-sedlo 26, Livno i Tuzla 30, Bugojno, Grude, Neum i Sarajevo 32, Sanski Most i Zenica 33, Bihać i Gradačac 34 i Mostar 36 stepeni.

Sutra ujutro na sjeverozapadu Bosne očekuje se pretežno oblačno, a u ostatku zemlje pretežno vedro. U ostatku dana u Bosni porast naoblake, a u Heregovini sunčano. Poslijepodne ponegdje u Krajini je moguća slaba kiša, a u večernjim satima u većem dijelu Bosne.

Vjetar slab do umjeren u zapadnim područjima Bosne i u Hercegovini jugozapadni, a u ostatku zemlje sjeverni i sjeverozapadni. Jutarnja temperatura od 15 do 21, na jugu do 24, a dnevna od 25 do 31, na jugu do 36 stepeni.

U Sarajevu prijepodne sunčano. Poslijepodne postepeno naoblačenje. Jutarnja temperatura oko 16, dnevna oko 30 stepeni, saopćeno je iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH. prenosi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh