BiH

Zatvoren saobraćaj u 37 ulica glavnog bh. grada

U Sarajevu će danas biti privremena izmjena režima saobraćaja od 7:00 do 14:00 u 37 ulica zbog održavanja treće po redu Bh. Povorke ponosa.

Sarajevo - N1

Na zahtjev Organizacionog odbora “BH povorka ponosa”, a radi održavanja ovog događaja, Ministarstvo saobraćaja Kantona Sarajevo dalo je saglasnost za privremenu izmjenu režima današnjeg saobraćaja u periodu od 07:00 do 14:00 sati, na trasi kojom će se kretati učesnici povorke: Park Safeta Isovića-ulica Koševo-ulica Maršala Tita-Trg Bosne i Hercegovine-zgrada Parlamenta BiH.

Privremena izmjena režima saobraćaja podrazumijeva obustavu motornog i pješačkog saobraćaja, kao i zabranu parkiranja na pomenutoj trasi kretanja učesnika ovog događaja, te dijelovima još 35 drugih ulica koje gravitiraju trasi njihovog kretanja. prenosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh