BiH

Turković poručila Košarcu: Nema nikakvog razloga da ne idemo na EXPO u Dubai

Bisera Turković, ministrica vanjskih poslova Bosne i Hercegovine podsjetila je Stašu Košarca, ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine da su Ujedinjeni Arapski Emirati službeno obavijestili BiH da su spremni osigurati sve uslove i dodatnu pomoć, pored ranije angažirane kompanije i izgradnje paviljona, za učešće Bosne i Hercegovine na “EXPO 2020”.

Bisera Turković - Screenshot

Shodno tome, Turković je naglasila da nema više nikakvog razloga da nadležno Ministarstvo vanjske trgovine i ekonomskih odnosa propusti veliku šansu da BiH učestvuje na najvećoj svjetskoj smotri te prezentuje svoje ekonomske, investicijske, turističke i sve druge potencijale.

“Podsjećam ministra vanjske trgovine i ekonomskih odnosa Bosne i Hercegovine Stašu Košarca da su ga Ujedinjeni Arapski Emirati službeno obavijestili BiH da su spremni osigurati sve uvjete i dodatnu pomoć, pored ranije angažirane kompanije i izgradnje paviljona, za učešće Bosne i Hercegovine na EXPO 2020“, napisala je Turković na Facebooku. prneosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh