BiH

Pripremite kišobrane: Evo gdje će, kada i koliko padati narednih nekoliko dana

Danas se u našoj zemlji očekuje uglavnom sunčano vrijeme uz umjerenu oblačnost.

Kišno vrijeme - Pinterest.com

Poslijepodne ponegdje na zapadu i sjeverozapadu Bosne je moguć lokalni pljusak. Jutarnja temperatura od 15 do 22, a dnevna od 24 do 32°C.

U četvrtak umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima i grmljavinom. Na jugu Hercegovine uglavnom bez padavina. Jutarnja temperatura od 14 do 20, a dnevna od 20 do 30°C.

U petak umjereno do pretežno oblačno i nestabilno vrijeme. U većem dijelu Bosne se očekuju pljuskovi i grmljavina. Jutarnja temperatura od 14 do 20, a dnevna od 20 do 30°C.

U subota pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s kišom, pljuskovima u grmljavinom. U Hercegovini, uglavnom, bez padavina. Jutarnja temperatura od 14 do 20, a dnevna od 18 do 28°C,piše Slobodnabosna


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh