BiH

“Ne znam da sam ikad vršila mobing i na jednom radniku, upravo sam maloprije išla sa svojim mobilnim telefonom i snimala uposlene i pitala ih da li su imali mobing”

Pogledajte i poslušajte kompletan razgovor sa Melisom Alibašić – Hadžić.

Melisa Alibašić - Hadžić - Screenshot / Source.ba

Za Source portal govorila je sada već bivša direktorica Gerontološkog centra u Sarajevu Melisa Alibašić – Hadžić, koja je nedavno podnijela ostavku na tu funkciju.

Sa njom smo razgovarali o stanju koje je zatekla u Centru po preuzimanju funkcije, zatim o tome šta je konkretno uradili tokom godine i pol dana koliko je bila na pomenutoj funkciji, te o navodnom mobingu koji je vršila nad uposlenicima Gerontološkog centra, prenosi “Source“.

U nastavku pogledajte i poslušajte kompletan razgovor sa Melisom Alibašić – Hadžić.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh