BiH

Prof. dr. Izetbegović se večeras oglasila: Časni i dobri mentori postoje, bez obzira na jedan loš primjer

Nemojte se obeshrabriti u svojim ambicijama i stremljenjima pri usavršavanju u struci i nauci, rekla je Izetbegović u svojoj poruci svim studentima medicine

Sebija Izetbegoviić - N1

Generalna direktorica Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, Sebija Izetbegović, oglasila se večeras na svom Facebook profilu.

Naime, profesorica Izetbegović poslala poruku svim studentima, magistrantima i doktorantima medicine.

– Dragi studenti, magistranti i doktoranti medicine, nemojte se obeshrabriti u svojim ambicijama i stremljenjima pri usavršavanju u struci i nauci, rekla je Izetbegović.

Izetbegović je naglasila da postoje dobri mentori i časni profesori, bez obzira na jedan loš primjer.

– Znajte da časni profesori i dobri mentori postoje, bez obzira na jedan loš i nečastan primjer. Imajte ovo na umu jednog dana kada i vi budete trebali biti nekome mentori, zaključila je Izetbegović.

Mnogi su ovo oglašavanje profesorice Izetbegović protumačili na način da je ovime željela poslati poruku Asimu Kurjaku, aludirajući na njegove posljednje medijske istupe u vezi sa diplomom Sebije Izetbegović.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh