BiH

BiH i Hrvatska potpisale ugovor: Uskoro donacija 30.000 doza AstraZenece

Ministrica civilnih poslova Bosne i Hercegovine Ankica Gudeljević potpisala je bilateralni Ugovor između Bosne i Hercegovine i Republike Hrvatske kao i tri-paritetni Ugovor između Bosne i Hercegovine, Republike Hrvatske i AstraZenece.

Vakcina - Dw.com/en

“Ovim su stvoreni potrebni preduvjeti za realizaciju donacije 30.000 doza cjepiva protiv COVID-19 zaraznog oboljenja proizvođača AstraZeneca”, saopćili su iz Ministarstva civilnih poslova BiH.

Donacija cjepiva žiteljima Bosne i Hercegovine najavljena je prilikom nedavne posjete ministra vanjskih i europskih poslova Republike Hrvatske Gordana Grlića Radmana Bosni i Hercegovini. Ministarstvo civilnih poslova poduzima potrebne aktivnosti kako bi ova donacija bila realizirana u najkraćem mogućem roku. prenosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh