BiH

Narodna skupština usvojila set zakona o povećanju plata u RS

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je danas na 19. posebnoj sjednici šest zakona kojima se povećavaju plate u zdravstvu, obrazovanju, kulturi, pravosuđu i policiji.

Narodna skupština Republika Srpkse - N1..

Usvojeni su sljedeći zakoni: Zakon o platama zaposlenih lica u javnim ustanovama u oblasti zdravstva Republike Srpske – po hitnom postupku; Zakon o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u oblasti visokog obrazovanja i studentskog standarda RS – po hitnom postupku; Zakon o platama zaposlenih u osnovnim i srednjim školama i đačkim domovima u RS – po hitnom postupku; Zakon o izmjeni Zakona o platama zaposlenih u oblasti kulture RS – po hitnom postupku; Zakon o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u institucijama pravosuđa RS – po hitnom postupku i Zakon o izmjenama Zakona o platama zaposlenih u Ministarstvu unutrašnjih poslova RS – po hitnom postupku. prenosi “N1“.

Usvojene su i odluke o prijevremenom stupanju na snagu svih usvojenih zakona.

Narodna skupština Republike Srpske usvojila je i Zakon o izmjenama Zakona o porezu na dohodak – po hitnom postupku i Zakon o dopuni Zakona o doprinosima – po hitnom postupku.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh