BiH

NE ZABORAVITE KIŠOBRAN: OBLAČNO S KIŠOM U NAREDNIM DANIMA

Prema prognozi Federalnog hidrometeorološkog zavoda danas će u Bosni i Hercegovini biti pretežno oblačno vrijeme sa kišom u Bosni i sjeveru Hercegovine.

Kiša - Blogspot

U većem dijelu Hercegovine povremeno je moguć lokalni pljusak. Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 10°C, na jugu zemlje do 13°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 10 i 15°C, na jugu zemlje do 18 do 22 stepena.

Sutra se prognozira sunčano uz umjerenu oblačnost. Vjetar slab južnog i jugozapadnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 9°C, na jugu zemlje do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 24 stepena.

Za prvi dan vikenda u Bosni će biti umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini umjerena naoblaka. Poslije podne poneki lokalni pljusak je moguć u Bosni. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera.

Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 10°C, na jugu zemlje do 12°C. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 26 stepena. prenosi hayat


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh