BiH

STIŽE DRASTIČNA PROMJENA VREMENA: Temperature padaju za 15 stepeni

Danas u Bosni i Hercegovini umjereno do pretežno oblačno vrijeme.

Kišno vrijeme - Pinterest.com

Tokom dana, nestabilno vrijeme s kišom. Ponegdje uz kišu mogući su i pljuskovi sa grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka između 8 i 13, a dnevna između 14 i 24 stepena.

U četvrtak pretežno oblačno vrijeme povremeno s kišom. Tokom dana, lokalno uz kišu mogući su i pljuskovi sa grmljavinom. Jutarnja temperatura zraka između 7 i 13, a dnevna između 14 i 23 stepena.

U petak pretežno oblačno i nestabilno vrijeme s pljuskovima. Vjetar slab do umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka između 5 i 11, a dnevna između 14 i 22 stepena.

U subotu umjereno do pretežno oblačno. Tokom dana, ponegdje u istočnim područjima s kišom. Jutarnja temperatura zraka između 5 i 11, a dnevna između 13 i 22 stepena Celzijusa,piše Slobodnabosna


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh