BiH

Oduzeli mu BMW: Vozio bez vozačke, a za kazne dugovao 34.710 maraka

Provjerom u službenim evidencijama, utvrđeno je, da je navedeni višestruki povratnik u čunjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni u iznosu od 34.710 KM

policija BiH - Fokus

Službenici Policijske stanice Bijeljina 2, oduzeli su BMW od N.S. iz Bijeljine, nakon što je utvrđeno da je vozio prije sticanja prava na upravljanje, te da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni u iznosu od 34.710KM.

Naime, kako je saopšteno iz PU Bijeljina, policajci su izvršili su kontrolu putničkog vozila marke BMW kojom je utvrđeno da je isti upravljao vozilom.

“Zbog navedenog prekršaja i zbog bojazni da će nastaviti sa činjenjem prekršaja od N. S. vozilo je oduzeto, te će protiv istog biti podnešen zahtjev za pokretanje prekršajnog postupka nadležnom sudu”, pojasnili su u saopštenju.

Kako su dodali, provjerom u službenim evidencijama, utvrđeno je, da je navedeni višestruki povratnik u čunjenju prekršaja, te da ima evidentiran dug u registru novčanih kazni u iznosu od 34.710 KM. prenosi “Fokus“.

O svemu je obaviješten dežurni sudija Osnovnog suda u Bijeljini-odjeljenje za prekršaje.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh