BiH

Kusturica nosio masku preko očiju na sastanku s Handkeom i vlastima RS

Režiser Emir Kusturica dočekao je austrijskog kontroverznog pisca Petera Handeka u Banjaluci. Zajedno su prisustvovali sastanku u zgradi Vlade Republike Srpske, a neobičnični potez Kusturice naveo je sve da se pitaju da li ima neku skrivenu poruku.

Emir Kusturica - N1

Tokom početka sastanka sa predsjedavajućim Predsjedništva BiH Miloradom Dodikom, predsjednicom RS Željkom Cvijanović, premijerom RS Radovanom Viškovićem, predsjednikom Akademije nauka i umjetnosti Republike Srpske Rajkom Kuzmanovićem i rektorom Univerziteta u Banjoj Luci prof. dr. Radoslavom Gajaninom, Kusturica je držao masku preko očiju.

Ovaj neobični potez zabilježili su mediji koji su prisustvovali samom početku sastanka, a ostatak susreta bio je zatvoren za medije. prenosi “N1“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh