BiH

Danas se u Bosni očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme,a u Hercegovini sunčano

U Sarajevu većinom umjerena naoblaka, kiša se očekuje krajem dana

Behar - Željko Milićević / Twitter

Danas se u Bosni očekuje umjereno do pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini sunčano uz malu do umjerenu naoblaku.

Od poslijepodnevnih sati i tokom noći na subotu kiša sa sjevera će se postepeno proširiti na Bosnu i sjever Hercegovine. Vjetar umjerene jačine južnog i jugozapadnog smjera, navode iz Federalnog hidrometeorološkog zavoda BiH.

Povremeno jaki udari vjetra na području Krajine, jugozapadu i dijelu centralne i sjeverne Bosne. Najniža jutarnja temperatura zraka između 7 i 13 stepeni. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 19 i 24 stepena.

U Sarajevu većinom umjerena naoblaka. Kiša se očekuje krajem dana. Najniža jutarnja temperatura zraka oko 9, a najviša dnevna oko 23 stepena.

U subotu u Bosni i Hercegovini prije podne umjereno do pretežno oblačno vrijeme. Kiša u Bosni i sjeveru Hercegovine u ranim jutarnjim satima. Sunčanije u drugoj polovini dana,piše Avaz


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh