BiH

Vremenska prognoza za kraj ove i početak naredne sedmice u BiH

Danas će u Bosni preovladavati umjereno oblačno, a u Hercegovini pretežno oblačno vrijeme. Poneki lokalni pljusak je moguć prije podne na području Hercegovine i jugozapadnim dijelovima Bosne.

Oblačno vrijeme - Avaz.ba

Vjetar umjerene jačine zapadnog i jugozapadnog smjera, povremeno sa jakim udarima. Jutarnja temperatura zraka između 11 i 17, na jugu do 20, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 21 i 27 stupnjeva.

U Sarajevu umjereno oblačno vrijeme. Jutarnja temperatura oko 15, a najviša dnevna temperatura oko 25 stupnjeva.

Naredna sedmica
Ponedjeljak će u Bosni donijeti pretežno oblačno vrijeme, rijetko uz malo kiše. U Hercegovini umjerena oblačnost. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 13 i 18, na jugu zemlje do 22 stupnja.

Utorak u Bosni i Hercegovini više oblačnosti prije podne, sunčanije u drugoj polovini dana. Vjetar slab sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 11, na jugu zemlje do 14, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20, na jugu do 23 stupnja.

Srijeda nam u Bosni i Hercegovini donosi sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Jutarnja temperatura zraka većinom između 6 i 12, na jugu zemlje do 15, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 14 i 20, na jugu do 24 stupnja, saopćeno je iz FHMZ BiH. prenosi n1


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh