BiH

Arijana Memić: Čast mi je poznavati ljudsku veličinu i zahvalna sam dragom Bogu što nam je podario Ifeta Ferageta u našoj borbi

Danas je na sjednici Skupštine Kantona Sarajevo donesena odluka o dodjeli javnih priznanja Kantona Sarajevo, između ostalog donesena je i Odluka o dodjeli Plakete Kantona Sarajevu advokatu Ifetu Feragetu, kao priznanje za izuzetan doprinos bosanskohercegovačkom društvu u oblasti pravosuđa, za iskazanu odgovornost i nesebično zalaganje u borbi za istinu i pravdu, te očuvanje pravnih i moralnih principa.

Arijana Memić - Nap.ba

Danijela Pejčinović Kristić je predložila da se gospodinu Feragetu dodijeli Plaketa KS, a na ovom činu joj se na svom Facebook profilu zahvalila Arijana Memić.

Arijaninu objavu prenosimo u cjelosti:

Danas smo na sjednici Skupštine KS donijeli odluku o dodjeli javnih priznanja Kantona Sarajevo.

Donesena je Odluka o dodjeli Plakete Kantona Sarajevo gospodinu Ifetu Feragetu, kao priznanje za izuzetan doprinos bosanskohercegovačkom društvu u oblasti pravosuđa, za iskazanu odgovornost i nesebično zalaganje u borbi za istinu i pravdu, te očuvanje pravnih i moralnih principa.

Hvala mojoj kolegici Danijeli Pejčinović Kristić koja je predložila da se gospodinu Feragetu dodijeli Plaketa KS, kao i svim kolegama iz Skupštine, prenosi pressmedia.

Čast mi je poznavati ljudsku veličinu, gospodina Ifeta Ferageta i zahvalna sam dragom Bogu što nam je podario njega u našoj borbi. Ne sumnjam da ćemo uz njega doći do pravde za našeg Dženana i Davida!


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh