BiH

Potraga u Olovu: Nestala Amina Kulo

Zadnji put je viđena u 15:30 sati u Olovu kako stopira u pravcu Sarajeva

Amina Kulo - Facebook

Policijskoj stanici Olovo danas je prijavljen nestanak 26-godišnje Amine Kulo iz Olova, a porodici i policiji potrebna je pomoć u njenom pronalasku.

Prema informacijama iz Policijske stanice Olovo, Amina je nestala u nedjelju 11. aprila u 15 sati, kada je napustila kuću s namjerom odlaska u Ilijaš.

Zadnji put je viđena u 15:30 sati u Olovu kako stopira u pravcu Sarajeva. Kuću je napustila bez mobitela zbog čega porodica ne može uspostaviti kontakt s njom.

Amina je visoka 165 centimetara, punije je građe i plave kose. U trenutku nestanka na sebi je imala zimsku prljavo bijelu jaknu te torbu i cipele smeđe boje.

Svi građani koji imaju određene informacije mole se da prijave policiji na 122 ili porodici na brojeve telefona: 061 407 509 i 062 446 992. prenosi “Avaz“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh