BiH

Javio se uživo iz Turske / Alajmović: “Vaša dova je najveće blago, a meni će trebati sutra!”

Korisnici društvenih mreža i dalje su polarizirani na one koji podržavaju i kritiziraju djelovanje Mustafe Alajmovića.

Mustafa Alajmović - Screenshot

Podsjećamo, Alajmović je duži period poznat kao osoba koja prodaje domaće proizvode, proizvode iz kućne radinosti, kako bi pomogao liječenje svoje supruge i sebe. Barem je to ono što je sam predstavljao javnosti.

Međutim, u međuvremenu su se pojavile i drugačije verzije cijelog slučaja, pa je on posljednjih dana glavna tema medija, a sve zbog snimaka u kojima pokazuje navodno rasipništvo.

Kako piše Crna Hronika, ponovo se oglasio na društvenoj mreži Facebook.

Ovaj put Alajmović se oglasio iz bolnice, tražeći od dobrih ljudi da se mole (upućuju dovu) za njega.

Bismillah sve što insan počne u ime Allaha i završi je hajr. Dobri insani vaša dova je najveće blago, a meni će trebati sutra ujutru od 7 i 30 idem na operaciju 3 sata dugu.

Već pola godine spremam se za ovo i vrijeme je došlo In Shaa Allah…. Ko spasi jedan život ko da je čovječanstvo spasio.. – poručio je Alajmović, prenosi “Doznajemo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh