BiH

Mladom Cazinjaninu spašen život: Midhadu sestra donirala bubreg

Najteže vijesti o kojima pišemo su one o bolesti. Nažalost, ona ne bira. Ne pita za godine i buduće planove. Nerijetko dolazi iz vedra neba i baš tako napravi najveću štetu.

Midhad Abdić - Mojcazin.ba

Nedavno ste imali priliku pročitati članak na našem portalu: “Mladom i aktivnom mladiću iz Liskovca kod Cazina. Naš sugrađanin, devetnaestogodišnji Midhad Abdić, na početku životnog puta, našao se u velikoj, strašnoj i teškoj životnoj borbi. Naime, otkazala su mu oba bubrega i trenutno se nalazi u Sarajevu u bolnici. Potrebna mu je transplantacija koja košta 40 000 eura.”

Danas napokon donosimo dobre vijesti! Midhadu Abdiću uspješno obavljena transplantacija u Turskoj!
Bubreg mu je donirala njegova sestra i tako mu spasila život, prenosi portal “Mojcazin.ba“.

Nek im je sa srećom i da budu živi i zdravi još dugo dugo godina!

Midhad:

“Došao i ja sebi. Hvala mojoj sestri što mi je bila donor, spasila je život svog brata, nikada ti ovo neću zaboraviti,..i naravno hvala svima koji ste uz nas bili a posebno mojim roditeljima koji su se borili da dođemo do ovog.”


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh