BiH

Predsjedavajući Tegeltija čestitao Uskrs

Predsjedavajući Savjeta ministara BiH Zoran Tegeltija povodom nastupajućeg velikog hrišćanskog praznika Uskrsa uputio je čestitku nadbiskupu vrhbosanskom kardinalu Vinku Puljiću i svim vjernicima u Bosni i Hercegovini koji Uskrs praznuju po gregorijanskom kalendaru.

Zoran Tegeltija - N1info.com

„U ime Savjeta ministara i u svoje lično ime, Vama, sveštenstvu i svim vjernicima koji ovaj veliki hrišćanski praznik praznuju po gregorijanskom kalendaru, upućujem iskrene čestitke povodom praznika Uskrsa.

U ovim trenucima, kada smo kao čovječanstvo izloženi velikim izazovima, neka nas praznik Hristovog uskrsnuća podsjeti na temeljna vjerska načela dobrote i ljubavi prema bližnjem, ali i na veću potrebu uzajamnog poštovanja i solidarnosti, kako bi zajednički prevazišli izazove pred nama.

Želim da ovaj praznik provedete u dobrom zdravlju i miru. Srećan Vam Uskrs!“, navodi se u čestitki predsjedavajućeg Tegeltije.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh