BiH

Evo kakvo nas vrijeme očekuje naredna tri dana

Jutros je u Bosni i Hercegovni bilo sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Po kotlinama i uz riječne tokove bilo je magle i niskih oblaka.

Neobičan "znak" na nebu pojavio se u Hrvatskoj u vrijeme katastrofalnog potresa - Facebook

Tokom dana se u Bosni i Hercegovini očekuje sunčano vrijeme uz malu do umjerenu oblačnost. Vjetar slab promjenljivog smjera. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 18 i 24 stupnja.

U Sarajevu sunčano uz malu do umjerenu oblačnost. Najviša dnevna temperatura oko 21 stupanj.

U Bosni i Hercegovini u petak će biti sunčanije prije podne. U drugoj polovini dana pretežno oblačno vrijeme uz mogućnost slabih lokalnih pljuskova. Bez padavina na jugu zemlje. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog i sjeverozapadnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 5 i 11, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 16 i 21 stupanj.

U subotu će u Bosni i Hercegovini će preovladavati pretežno oblačno sa slabom kišom ili pljuskom. U višim područjima slab snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 4 i 8, na jugu zemlje do 12, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 7 i 13, na jugu zemlje do 16 stupnjeva.

U nedjelju u Bosni i Hercegovini će preovladavati pretežno oblačno vrijeme sa slabom kišom ili pljuskom. U višim područjima slab snijeg. Vjetar umjerene jačine sjevernog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 0 i 4, na jugu zemlje do 7, a ajviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu zemlje do 12 stupnjeva.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh