BiH

Arijana Memić: Tužiteljice Gordana Tadić, izdržite i smjestite bandu tamo gdje im je mjesto

Mi ovo želimo na legalan način izvesti na čistac, ali smo spremni učiniti sve što je potrebno, kako bi ubice i oni koji su Dženanovo ubistvo zataškavali, dočekali kaznu koju zaslužuju, napisala je Arijana Memić

Arijana Memiić - Avaz

Arijana Memić, sestra ubijenog Dženana Memića, oglasila se na svom Facebook profili, nakon što je što je objavljeno da je Vrhovni sud Federacije BiH djelimično uvažio žalbu sarajevskog Tužilaštva na oslobađajuću presudu Kantonalnog suda u Sarajevu u predmetu protiv Ljube i Bekrije Seferovića, koji se prema optužnici terete da su kombijem usmrtili Dženana Memića u Velikoj aleji na Ilidži.

Upravo smo putem medija saznali da je Vrhovni sud FBiH po drugi put poništio oslobađajuću presudu Kantonalnog Suda. Kantonalni Sud je dva puta donio oslobađajuću presudu Ljubi i Bekriji Seferoviću. Sva bijeda bosanskohercegovačkog pravosuđa se ogleda u ovoj odluci! Poštovana tužiteljice Gordana Tadić, izdržite i smjestite bandu tamo gdje im je mjesto.

Iza rešetaka!

Mi ovo želimo na legalan način izvesti na čistac, ali smo spremni učiniti sve što je potrebno, kako bi ubice i oni koji su Dženanovo ubistvo zataškavali, dočekali kaznu koju zaslužuju – napisala je Arijana Memić.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh