BiH

Ranjeni Renato Mikac brat je repera Bube Corellija, odbio hospitalizaciju

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo ranije su saopćili, navodeći incijale povrijeđenog, da je Mikac prevezen u Kliniku urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu

Renato Mikac, koji je ranjen sinoć oko 19:30 sati na rasrksini ulica Iven Andrića i IX Tranferzala u sarajevskom naselju Alipašino Polje, navodno je brat repera Amara Hodžića, poznatijeg kao Buba Corelli.

Prema nezvaničnim informacijama, Mikac je nakon ranjavanja odbio hospitalizaciju.

Iz Ministarstva unutrašnjih poslova Kantona Sarajevo ranije su saopćili, navodeći incijale povrijeđenog, da je Mikac prevezen u Kliniku urgentne medicine Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, gdje su mu ljekari konstatirali lakše povrede.

Detalji pucnjave na Alipašinom Polju: Renato Mikac upucan u leđa
CRNA HRONIKA
Detalji pucnjave na Alipašinom Polju: Renato Mikac upucan u leđa
20.03.2021 u 10:09
Podsjećamo, Mikac je pogođen u predjelu leđa, a za napadačem se intenzivno traga.

Iako se radi o lakšim povredama, tužilac Kantonalnog tužilaštva u Sarajevu ovaj je događaj okarakterisao kao krivično djelo pokušaj ubistva.

Prema prvim rezultatima istrage, napadač je pucao iz pištolja.

Mikac je poznat policiji odranije po upotrebi vatrenog oružja i razbojništvima.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh