BiH

“Zabrinem se svaki put kada moj sin napusti kuću. Živim za dan kad će krivci biti kažnjeni”

Željeli smo saznati više o životu Ifeta Ferageta, u kojem se mnogo toga promijenilo otkako je ovaj poznati advokat počeo raditi na rasvjetljavanju smrti bh. mladića Dženana Memića i Davida Dragičevića.

Ifet Feraget - Nap.ba

Za Source on govori o stresu, odricanju, odgovornosti, strahovima…, pojavama s kojima je morao naučiti živjeti.

Koliko posao jednog advokata može biti težak, stresan i sa ogromnom količinom odgovornosti, najbolje znaju oni koji se bave tim poslom.

Poznati advokat Ifet Feraget, u razgovoru za Source priznaje da ni sam nije slutio da će dva aktuelna slučaja na kojima radi izazvati toliku pažnju, podići toliko prašine i dovesti istragu do samog državnog vrha.

U razgovoru sa Feragetom, pravnim zastupnikom porodica Memić i Dragičević, fokus naše priče nije bio na istragama u vezi smrti Dženana Memića i Davida Dragičevića.

Ovog puta smo željeli saznati više o životu Ifeta Ferageta, u kojem se mnogo toga promijenilo otkako je ovaj veliki profesionalac svoje struke počeo aktivno raditi na rasvjetljavanju smrti dvojice bh. mladića.

Odricanje, stres, savršena organizacija tokom vođenja dva slučaja u isto vrijeme, strah za sigurnost svojih najbližih… pojave su s kojima je Ifet morao naučiti živjeti u posljednjih nekoliko godina, prenosi portal “Source“.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh