BiH

Svetlana Cenić otkrila identitet djevojke koja je slala poruke sa derneka u Mostaru

Strahovit poraz cjelog društva, na svu bahatost vlasti dok se borimo za život , poručila je

Nakon što djevojka koja je iz Sarajeva otišla na dernek u Mostar nije reagovala na komentar profesorice Svetlane Cenić i nije uputila izvinjenje javnosti profesorica je odlučila otkriti njen identitet.

– Nagovore Merimu da u okruženju elitne hrvatske mladeži pošalje provokativnu poruku Sarajevu. Vrijedi li to plaćenog pića, ne znam. Pri tome, nikakve mjere zaštite u vrijeme pandemije, ništa razmak. Strahovit poraz cijelog društva, na svu bahatost vlasti dok se borimo za život – poručila je Svetlana Cenić,piše Avaz.

Podsjećamo, proteklog vikenda je u Sarajevu na snazi bio djelimični lockdown u cilju suzbijanja širenja koronavirusa od kojeg je svakim danom sve više zaraženih u Sarajevu, ali i BiH. Lockdown se uglavnom odnosio na privredne subjekte, te nisu radili ugostiteljski objekti i tržni centri.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh