BiH

U centru Sarajeva uhapšen Mostarac: Iz MUP-a tvrde “krade na opasan i drzak način”

Pripadnici Druge policijske uprave jučer su u centru Sarajeva uhapsili lice F. B. rođen 2001.godine u Sarajevu, nastanjen u Mostaru, zbog postojanja osnova sumnje da je počinio razbojništvo.

Policija FBiH - Depo.ba

Između ostalog, F.B. je u utorak, 9. marta u 20,15 sati, u ulici Avde Hume izvršio krivično djelo razbojništva na štetu I. T. iz Sarajeva.

“U toku kriminalističke obrade utvrđeno je da je pomenuto lice u proteklom periodu ove godine na području općine Centar Sarajevo, izvršilo više krivičnih djela razbojništva i krivično djelo teške krađe na naročito opasan ili naročito drzak način. O prednjem je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo, a protiv pomenutog lica će biti preduzete zakonom predviđene mjere i radnje”, navodi se u u izvještaju MUP-a KS. prenvo”.osi “Radiosarajevo“.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh