BiH

Roditelji prijavili otmicu dječaka na Ilidži: Policija ga pronašla na Kobiljači kod Kiseljaka

Navodno je dijete ubačeno u bijeli kombi, na svu sreću je pronađeno bez povreda

Sarajevska policija - Hayat.ba

Roditelji desetogodišnjeg dječaka jučer su prijavili sarajevskoj policiji da je njihov sin otet na području općine Ilidža, saznaje portal “Avaza“.

Policija je reagirala munjevito te su dignute brojne patrole, a slučaj istrage preuzeli su istražitelji Sektora kriminalističke policije Uprave policije.

– U cilju zaštite interesa djeteta i rasvjetljavanja svih okolnosti vezanih za ovaj događaj u ovom trenutku ne možemo davati informacije – rečeno nam je o ovom slučaju iz MUP- a KS.

Neslužbeno saznajemo da je policija zaprimila prijavu o otmici i intenzivno se radi na rasvjetljavanju svih okolnosti, provjeri navoda prijave i drugih informacija kojima raspolažu operativci.

Navodno je dijete ubačeno u bijeli kombi, na svu sreću je pronađeno bez povreda i znakova zlostavljanja na Kobiljači u općini Kiseljak.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh