BiH

GENERAL DUDAKOVIĆ ZAHVALAN OSOBLJU KCUS-A: PROŠAO SAM MNOGO BITAKA, ALI OVO JE NEVIDLJIVI NEPRIJATELJ

Nakon 15-dnevnog liječenja u KCUS-u, legendarni general Atif Dudaković, napustio je bolnicu.

KCUS - Screenshot

Prof. dr. Sebija Izetbegović, generalna direktorica KCUS-a, ranije nam je kazala kako se general uspješno izliječio od koronavirusa.

Napuštajući bolnicu u društvu generalne direktorice, Dudaković je kazao kako se zahvaljuje osoblju bolnice na plemenitom angažmanu.

Svi su predani i požrtvovani. Od osoblja do generalne direktorice KCUS-a prof. dr. Sebije Izetbegović. Uz njihovo zalaganje ja sam se oporavio i ovoga momenta idem kući. Dobio sam upute i pozdravio se s osobljem. Moram reći da sam ja prošao mnogo bitaka, ali ovo je zaista nevidljivi neprijatelj. Nikada ne znate kada će vas napasti. Na sreću, tu su naši ljekari, naši heroji. Bore se skoro 24 sata i zaista im nije lako. Hvala im svima, ali ja sada idem kući – kazao je general za Avaz.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh