BiH

KAPUTE JOŠ NE SPREMAJTE U ORMAR: BIT ĆE KIŠE, ALI I SNIJEGA

Danas će u Bosni i Hercegovini preovladavati pretežno oblačno vrijeme.

Kiša - Nezavisne.com

Kiša će padati većinom na području Hercegovine, na planinama snijeg. U poslijepodnevnim u večernjim satima u centralnim i istočnim područjima Bosne u nizinama se očekuje kiša, a u višim područjima snijeg. Vjetar slab do umjerene jačine sjeveroistočnog smjera. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -4 i 0, na jugu zemlje do 7. Najviša dnevna temperatura zraka između 5 i 11. prenosi Hayat

U srijedu u Bosni i Hercegovini veći dio dana pretežno oblačno vrijeme. U Hercegovini u jutarnjim satima kiša u nizinamna, na planinama snijeg. U centralnim, istočnim i sjeveroistočnim područjima Bosne većinom se očekuje susnježica ili snijeg, a u nizinama može padati i kiša. Padavine većinom prije podne. Postepeno smanjenje oblačnosti od poslijepodnevnih sati prema kraju dana.

Vjetar umjerene jačine sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -2 i 2°C, na jugu zemlje do 7. Najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu zemlje do 12 stepeni.

U četvrtak u Bosni sunčano uz umjerenu oblačnost. U Hercegovini sunčano. Novo naoblačenje u noći na petak. Vjetar slab do umjerene sjevernog i sjeveroistočnog smjera. Krajem dana vjetar mijenja smjer na jugo. Najniža jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i -1, na jugu zemlje do 3. Najviša dnevna temperatura zraka između 8 i 14 stepeni.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh