BiH

Oružana pljačka na Ilidži, u toku potraga sarajevske policije

Peta policijska uprava u Sarajevu obaviještena je jučer kako je u ulici Butmirska cesta na Ilidži izvršeno krivično djelo razbojništva.

policija - MUP KS

“Dana 4. 3. 2021. godine u 21:40 sati, obaviještena je Peta PU da je u ulici Butmirska cesta, općina Ilidža, od strane NN lica izvršeno krivično djelo razbojništva nad uposlenicama u prodajnom objektu ‘Amko Dobrinja’. Tom prilikom maskirano NN lice je uz prijetnju pištoljem, otuđilo određenu količinu cigareta, a zatim se udaljilo u nepoznatom pravcu”, navedeno je iz MUP-a Kantona Sarajevo.

O navedenom krivičnom djelu je obaviješten dežurni tužilac Kantonalnog tužilaštva Kantona Sarajevo.

Uviđaj su obavili policijski službenici Uprave policije MUP-a Kantona Sarajevo koji nastavljaju rad na rasvjetljavanju i dokumentovanju pomenutog krivičnog djela, identifikaciji i pronalasku počinioca.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh