BiH

PREDSJEDNIK SBB-a FAHRUDIN RADONČIĆ: GRAĐANIMA BiH ČESTITAO DAN NEZAVISNOSTI

U ime Saveza za bolju budućnost BiH i svoje lično ime, svim građanima Bosne i Hercegovine čestitam 1. mart – Dan nezavisnosti.

Fahrudin Radončić - Vijesti.ba

Hiljadugodišnja historija, državotvorni osjećaj našeg naroda i civilizacijsko pravo na odlučivanje o vlastitoj sudbini potvrđeni su hitorijskom odlukom o nezavisnosti, suverenitetu i međunarodnom subjektivitetu, koju su građani Bosne i Hercegovine donijeli prvog marta 1992. godine.

Ovo je prilika da se sjetimo najhrabrijih sinova naše domovine i odamo im počast jer su oni za vrijeme agresije od 1992. do 1995. godine dali svoje živote i dijelove tijela za odbranu nezavisnosti.

U vjeri da će Bosna i Hercegovina postati dio porodica država Evropske unije i NATO saveza, provedimo ovaj praznik ispunjeni patriotskom ljubavlju, slaveći nezavisnost jedine nam domovine.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh