BiH

Milan Dunović čestitao Dan nezavisnosti BiH

Potpredsjednik Federacije Bosne i Hercegovine, Milan Dunović uoči 1. marta – Dana nezavisnosti uputio je čestitku građankama i građanima Bosne i Hercegovine:

Milan Dunović - Vijesti.ba

„Građankama i građanima Bosne i Hercegovine želim sretan 1.mart – Dan nezavisnosti, uz sigurnost da će naša zemlja ostati suverena i nezavisna, a naše društvo postati jače i pravednije.

Naš je zadatak i obaveza čuvati suverenitet i nezavisnost za koju smo se izborili. Od tog zadatka ne smijemo odustati jer Bosna i Hercegovina je cjelovita, nedjeljiva i suverena država, međunarodno priznata i to je jedina istina i jedina zakonitost.

Još uvijek mnogi tu nezavisnost zaboravljaju i dijele zemlju i njene građane. Kao i uvijek, neće nas ubijediti da ne možemo živjeti skupa, civilizovano i normalno u cijeloj Bosni i Hercegovini.“


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh