BiH

Eko HUB BLAGAJ/Novi Val održao drugu akciju čišćenja na području lokalne zajednice Stolac

Omladinski klub Novi Val održao je još jednu akciju čišćenja koja se održala u lokalnoj zajednici Stolac, u sklopu projekta Eko HUB Blagaj. Akcija se sprovela zajedno sa udruženjem za očuvanje prirodne sredine i razvoj turizma ”EkoTUR” Stolac i odredom izviđača ”Bregava”.

Eko HUB BLAGAJ,Stolac / PR - Haber.ba

Akcija čišćenja je počela u 10:00 h na lokaciji Stolac – „Gradski park“, sa ukupno 20 učesnika.

Eko HUB BLAGAJ 1 / PR -Haber.ba

U toku ove akcije u gradskom parku skupljeno je ukupno 35 vreća smeća anorganskog i organskog otpada. Park je također uređen i očišćen od velikog grmlja koji se nakupljao dugo vremena.
Ovim putem se zahvaljujemo svim učesnicima koji su na bilo koji način doprinjeli realizaciji ove akcije
Svi učesnici su se strogo pridržavali svih epidemioloških mjera tokom realizacije akcije čišćenja.
Ovu akciju čišćenja su podržali naši partneri koji žele da doprinesu očuvanju i uređenju okoliša – Agrocentar Sjemenarna Mostar.

Eko HUB BLAGAJ 2 / PR – Haber.ba

Eko HUB Blagaj, kojim koordinira Omladinski klub Novi Val Blagaj, pokrenut je u sklopu projekta “Misli o prirodi!” koji implementira Centar za promociju civilnog društva, a finansijski podržava Švedska.

Eko HUB BLAGAJ 3 / PR – Haber.ba


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh