BiH

Snijeg pao u Neumu, na Bjelašnici danas minus 20 stepeni

Danas je u Bosni i Hercegovini bilo pretežno oblačno vrijeme veoma hladno vrijeme. Na Bjelašnici temperatura se spustila 20 stepeni ispod nule.

Neum - Bh-index.info

Snijeg je zabijelio i jug naše zemlje. Obradovao je Neumljane, koji rijetko kada mogu vidjeti pahulje, pa bar i nakratko, prenosi portal “Bh-index“.

Temperature zraka u 13 sati (°C): Bjelašnica -20; Ivan-sedlo -10; Bugojno, Sarajevo-Bjelave, Tuzla, Zenica -6; Gradačac -5; Bihać, Sanski Most -3; Grude -2; Mostar 0; Neum 2;

Sutra se u Hercegovini i na jugozapadu Bosne očekuje pretežno sunčano vrijeme. U ostatku naše zemlje pretežno oblačno vrijeme, uz povremeno provijavanje slabog snijega. U Hercegovini i na jugozapadu Bosne jaka bura, a u ostalim područjima slab do umjeren sjeverni i sjeveroistočni vjetar. Jutarnja temperatura od -12 do -6, na jugu do -1, a dnevna od -6 do 0, na jugu do 5 °C.


NAPOMENA: Video materijali objavljeni u ovom tekstu postavljeni su na globalnim internet servisima za javno i besplatno dijeljenje video materijala. Oni nisu vlasništvo portala Haber.ba i portal Haber.ba ne odgovara za njihov sadržaj i autorska prava.

Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh