BiH

SUPRUG MLADE MAJKE KOJA SE UBILA: NE OTKRIJEM LI ŠTA JOJ SE DESILO, ODOH I JA ZA NJOM

Nakon što se mlada majka Nevzeta Gadžun (27), iz Gornjih Lončara kod Kaknja objesila ostavivši iza sebe dva sinčića, njen suprug Muamer i dalje traga za uzrokom zbog kojeg je digla ruku na sebe.

Nevzeta Gadžun

On smatra da je kobnog 2. februara njegovu suprugu na očajnički čin „nešto natjeralo“ i želi otkriti šta.

Dao sam izjavu policiji

Djeca su kod mene. Dođe mama i pomogne. Da mi je saznati bilo šta, da mogu mirno spavati. Dao sam policiji izjavu nakon sedam-osam dana. Što su me sada zvali iz policije? Što odmah nisu uzeli izjavu? Kazali su mi „ona je mrtva, skrati izjavu“. Ma ljudi ovdje ima nešto, veliko kažem ja njima. Da li mi je dijete ugroženo, da li smo mi ugroženi. Da li je ona nešto donijela sa sobom – pita se Muamer.
Kaže da je sa suprugom imao skladan život, ali da je isto tako bilo svađa i trzavica kao i u svakom braku, piše Avaz.

Ubila se da bi nas spasila, to je bilo 100 posto. Dao sam ja ovo u novine, neka se zna. Ako neko misli da sam ja kriv, onda ću odgovarati, ali hoću da mi duša bude mirna. Srce mi puca…Policija kaže da je samoubistvo, ali sada treba se utvrditi da li je ona nekome novac davala.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh