BiH

Muriz Memić se obratio na Facebooku: Bit će još hapšenja

Muriz, koji pet godina traži istinu i pravdu, obratio se građanima samo nekoliko sati nakon što je Sud BiH odredio pritvor Hasanu Dupovcu i Zijadu Mutapu

Muriz Memić - Screenshot/Source.ba

Muriz Memić, otac tragično nastradalog Dženana Memića, obratio se večeras na Facebooku stranici „Pravda za Dženana“. prenosi “Fokus“.

Muriz, koji pet godina traži istinu i pravdu, obratio se građanima samo nekoliko sati nakon što je Sud BiH odredio pritvor Hasanu Dupovcu i Zijadu Mutapu.

– Ovaj slučaj ući će u historiju, jer je ovaj sistem pokušao da zataška ubistvo – kazao je na početku obračanja Muriz i nastavio:

– Danas je održano ročište. Vidjeli smo da Tužilaštvo raspolaže s dokazima, da imaju dobre dokaze, da lica koja se sumnjiče će ostati u pritvoru. Tužilaštvo je kazalo da imaju novih dokaza i bit će novih hapšenja.


Facebook komentari

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije portala Haber.ba. Molimo autore komentara da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Portal Haber.ba zadržava pravo da obriše komentar bez prethodne najave i objašnjenja - Više o Uslovima korištenja...
Na vrh